Sensual Business

Ontdek Sensual Business

Voor een totaalbeleving met een Belgische, Nederlandse klassedame


Tarieven

Tarieven

Sensual Business is een ad-platform. Dit betekent dat elke dame haar eigen tarieven hanteert. U vindt deze telkens terug bij elk profiel.

Alle tarieven zijn gebaseerd op een respectvolle girlfriend experience excl. verblijfskosten. Geen enkele dame zal haar waarden aan de kant zetten voor iets waarvan ze zelf niet geniet, ook niet voor geld. Indien uw interesse daar ligt, doet u beter beroep op een red light service.

Omdat een afspraak voor minder dan twee uurtjes geen mogelijkheden biedt voor een fijne en respectvolle tijd samen, zijn deze afspraken niet mogelijk, tenzij overeengekomen met de dame (vervolgdate).

Services

Services

Sensual Business is er zowel voor heren, dames en koppels. Om elk op hun eigen manier te ontspannen, te ontdekken en discreet te beleven.

Elke dame biedt een overzicht aan mogelijkheden, terug te vinden op haar profielpagina onder de tab "Services". Bij eventuele persoonlijke vragen, raden we aan om de dame te benaderen via haar Direct-Mail. Zo kunt u discreet afstemmen voor de perfecte date.

Alle dames gaan voor een "intense beleving" met gevoel en zin in een sensueel avontuur. Vragen als "Wat doe je zoal allemaal", zijn voor de dames dé afknapper. Wees een gentleman, geniet en beleef!

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Om te weten wie beschikbaar is, kunt u hiervoor ofwel via onze Gallery pagina terecht (filter op datum en uur) of via de Agenda in het SB menu. Een dame die beschikbaar staat, biedt pas garantie op een afspraak van zodra het model de aanvraag aan ons bevestigt.

Modellen via Sensual Business spreken sporadisch af, wat betekent dat niemand "klaarzit" om meteen naar uw afspraak te kunnen vertrekken. Elk model wil fris, net en relaxed, op en top op uw afspraak verschijnen. Last-Minutes zijn enkel mogelijk voor members, 6-8 uur voor aanvang.

Reserveren

Reserveren

Elke dame wil net als u absolute zekerheid en 100% discretie omtrent haar date. Reserveer daarom via het "ssl beveiligde" contactformulier, terug te vinden bij elk model onderaan haar profielpagina. Uw privacy wordt gegarandeerd. Klanten beamen onze discrete werkwijze.

Zakelijke klanten, bedrijven en organisaties zijn vertrouwd met Sensual Business omwille van uiterste discretie binnen een professioneel kader. Van een meeting, receptie of beurs tot elke andere aangelegenheid. Na verifiëring van het BTW nummer ontvangt u een discrete factuur.

Hygiëne

Hygiëne

Dames die de ganse dag van date naar date op weg zijn, komen bij ons niet voor. Daar elk model voor een intense beleving gaat waar hygiëne de bovenhand neemt, kan uw afspraak enkel en alleen maar doorgaan, wanneer u net zoals de dame voldoet aan een optimale hygiëne.

Zekerheid

Zekerheid

Vaak merken we dat anderen het concept "Sensual Business" trachten over te nemen. Zo wordt de inhoud gekopieerd, en biedt men diensten aan zonder enige kennis van zaken. Wees daarom voorzichtig & attent wat betreft service en privacy. Zo komt u later niet bedrogen uit. 

Kortom:

Bij Sensual Business mag u zich verwachten aan een discrete date met een Belgische of Nederlandse dame.
Om samen intens, met een goed gevoel te genieten, weg van "af te werken klanten".

Bekijk alle dames

Wij gebruiken cookies voor een optimaal werkende website.