Sensual Business

Privacyvoorwaarden

Voorwaarden voor het behoud van ieders privacy


Discretion   OPGELET

Deze voorwaarden kwamen tot stand op uitdrukkelijke vraag van de adverterende dames. Redenen hiertoe zijn het trachten te ontfustelen of achterhalen van privé- en contactinfo van hen tijdens een afspraak.

Security    CONTACTINFO

Niet enkel het proberen te achterhalen van gegevens van de dames, maar ook het meegeven van uw contactinfo of gsm nr. (tot zelfs vaak in een omslag of in een geschenkje verstopt), wordt niet in dank afgenomen.

Payment   BEWUSTE KEUZE

Alle dames op Sensual Business kiezen zeer bewust voor het behoud van hun privacy. Escort service is een dienst waar een fijne klik belangrijk is, maar waar elke vorm van persoonlijke toenadering een regelrechte afknapper is.

Hygiene    MELDING

Een dame zal steeds vriendelijk blijven, doch bij inbreuk op deze zaken wordt dit na afloop onmiddellijk gemeld, ook al was dit vertrouwelijk. SB staat voor 100% discretie, zowel naar u als naar de dame.

Social Media    SOCIAL MEDIA

Social Media volgt u overal. Mocht het gebeuren dat u een dame via één van deze kanalen tegenkomt, dan vraagt elk model uitdrukkelijk om haar niet te benaderen. Elke vorm van toenadering wordt ook hier onmiddellijk gemeld.

Respect    INBREUK/MISBRUIK

Bij inbreuk op bovenvermelde voorwaarden, zullen wij een melding maken bij de bevoegde instanties. Niet om u iets te verwijten, maar wel om de risicolijst te vervolledigen. Voor het geval de dame óóit iets mocht overkomen.

Privacy    OPMERKINGEN

Hebt u opmerkingen na een afspraak? Voelde u zich minder op uw gemak of werd er toenadering tot uw privé gezocht? Laat het ons weten! SB staat bekend om haar discretie, ook naar u toe en tot zo ver deze zich reikt.

Privacy    PRIVACY

Alle persoonsgegevens worden verwerkt op basis van onze Privacy Policy volgens de GDPR. Uw gegevens worden niet gedeeld, tenzij het adres deel uitmaakt van de boeking. In dit geval wordt het adres gedeeld met de Dame.


Bij reservering verklaart u zich akkoord met de bovenstaande privacyvoorwaarden.

AKKOORD

Wij gebruiken cookies voor een optimaal werkende website.